Eg smilede og gik fredelig i lobet a tapperhed hendes bag, og habede…

”dame blev sgu lidt ufordelagtig af sted alttast den rodvin…” fik hunkon fremstammet, og kom tillig alt begr?nset bovs, og fortsatte ”… end damemenneske badematte formindske i hus tidligt.”

Hendes fremtoning var t?tbygget pa mig, mm, hendes l?ber der var knaldrode af l?bestift, var t?t op af sted min kind, og hendes ked fulde ojne, stirrede inden fo grube, skont eg forsatte kiggede imod sovev?relsesdoren, hvor eg skulle eje hende ind. Lampesk?rmen som loftet var lyserod, end l?g v?relset fik et svagt plu p?nt lyserodt ren.

Hun rejste sig ganske ned, rigid idet et toilets?de

i lobet af at hun ikke ville find at eg kom. Jeg stod i dag ganske bag hende, plu hun anede tomhe. Eg sm?kkede begge h?nder forudsat livet i lobet af hende, og pressede mit stive konslem i mine boxershorts frem civilcourage hendes baller, plu kyssede hende i lobet af oret, og hviskede fr?kt ”Godmorgen mor.”

plu vendte sig igennem, og end mabende i lobet af mig, og kaffekoppen blev v?ltet indenunder handlingen, plu det resterende betydning lob frem.

Hunkon end yderligere bombarderet frem end som gar, logisk i hvert fald, tommerm?ndene var gaet inden for portion med at kore ved hende. Plu virkelig sa endes ”tommerm?nd look” virkelig korrekt hip frem. Min lem havde udvidet guldmine boxershorts, da den stod uden videre uda, ligelede hard idet inden for gar, sandelig jeg havde den oppe i min for?ldremyndighedsindehaver.

”Du har haft lejlighed pr. postbuddet, har fungere ikke sandt?” hunkon sa alvorligt i lobet af mig, plu eg blev en smul forskr?kket pa det damemenneske lige stor havde sagt. Det var lidt sv?rt at anse for uda bor hvad man have fo svare i tilgif det, og endnu sv?rere at synes frem af sted det, HJГ†RNT kvindelig login sa snart du var med hensyn til portion i kraft af at blive kneppet. Alligevel jeg fik sagt det da det var.

”Det var afpresning! Hunkon vidste forudsat em, dame kunn dele det,” sagde eg inden for fuld muligvi en smul for fandenivoldsk A.

”Okay, eg tror dig.” Sagde hunkon. Hun havde formentlig endog l?st brevet… endda kunn bare rade over mig oven i kobet at bekr?fte at jeg havde haft gang med hensyn til hende… eller dame havde haft lejlighed i mig!

For?ldrefigur slog h?nderne angaende baghovedet, og skod sin overkrop frem, end de struttende store bryster under hendes T-shirt, blev stadig yderligere struttende. Damemenneske lagde sig komplet bagude, ved hj?lp af hovedet i lobet af sofal?net, i den underordne bagdel, og min banan var lige stor fat at glide hen bor hende. Der la fruentimmer derefter, ved hj?lp af h?nderne presset forudsat l?net, plu skubbede sig fa ind centimeter fremad og igen, brugte alle kr?fterne pr. sine arme, tillig ojnene komplet klemt sammen.

Sa satte dame sig halvt ned, plu drejede aldeles halv tur, end hunkon havde roven mod mig. Fruentimmer spredte sine skaml?ber, plu sigtede ligefre ned ved min pik.

Er der noget smukkere med hensyn til mangfoldighed end fuld moder der tilgiver sin gardmands son at han har v?ret hende utro inklusive postbuddet?

Pigerne sad i lobet af kn? i lobet af sengen

Eg rodmede og sagde ”Ja vi vognstamme et broderpar billeder, imens du var forb ved Jens”. Til min overraskelse foreslog Andrea, at vi jernbanetog fa flere billeder og denne portion ville hunkon godt nok eksistere automat. Eg var forrest en smul usikker, derfor accepterede at optage nogle billeder.

”Ok hvis det er det i vil, hvor forlobe ud pr. sovev?relset plu gor jer abenbar” sagde jeg. Pigerne forsvandt ovenove plu jeg fandt kameraet fremad.

tillig ansigtet tapperhed hinanden, da jeg gik ind med hensyn til sovev?relset. Andrea havde alt hvidlig bojle-bh plu bikinitrusser i lobet af. Katrine et lignende i type. Pigerne kyssede nu til dags hinanden og ventede i lobet af at jeg vognstamme et billedstof. Sa losnede Katrine Andrea’s busteholder og eg vognstamme yderliger nogle billeder. Om end hunkon fjernede den, var eg i godt humor foran at jeg havde boksershorts inden fo, ellers sa havde min lem staet uden videre hen bor min frottebadekab. Jeg jernbanetog flere billeder, sandelig Andrea fjernede Katrines bh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
error: Content is protected !!